woensdag 30 mei 2012

Beetje reclame...

Omdat ik er veel vraag naar kreeg heb ik een mix van alle 12 kleuren gemaakt die je nu als zakje kunt kopen.




Dus.... NU IN DE webwinkel: MIX VAN 12 KLEUREN 8 MM OOGJES!

Tijdelijk verkrijgbaar!

Sorry, lieve blogleesters, voor deze spam!


zondag 27 mei 2012

Gideon de giraf en total-loss modelletje.

Eindelijk de laatste hand gelegd aan Gideon de Giraf. Ik denk dat hij alleen nog een extra vlekje moet krijgen.



Sam was in een heeeeele diepe slaap toen ik haar stiekem even fotografeerde met haar nieuwe pyamaatje aan. Heerlijke stof om mee te werken van deze webshop. Patroontje broekje is van de dwergen verpakking van Farbenmix en het shirtje is uit een oude Ottobre.

Eigenlijk dacht ik dit stofje nooit te gaan gebruiken, maar stiekem vind ik het toch wel leuk.




vrijdag 25 mei 2012

Zo klein als ze is....

is Sam toch al vernoemd en wel door Claire van Haakmuts. Zij heeft een super leuk voetbalteam gemaakt waarin een geadopteerd kleutertje rondrent en die heet ook Sam! Hoe leuk is dat?

Ik vind ze wel een beetje op elkaar lijken, Sam en Sam, vind je niet?


Als ik voor onze Sam nou eens zo'n jurkje maak en een mooie haarband haak, dan zouden ze wel zusjes kunnen zijn. Al kan onze Sam nog niet staan natuurlijk.

Kleine Sam heeft nog niet genoeg kleertjes (pffffffftttttt...., ze heeft meer kleren dan René en ik samen) dus ben ik nog maar eens achter de naaimachine gekropen.

Een shirtje...., patroontje uit een Ottobre en een babypakje.... (patroontje uit de nieuwste Knippie van april/mei).



dinsdag 8 mei 2012

Dibbes de Draak en aardbeien pakje voor Sam

Eindelijk is er weer eens wat af, of tenminste... af en op de foto.

Al een hele tijd geleden was ik op zoek naar een half bolletje Phildar wol in creme en gelukkig was er iemand (Rina) die via mijn hyves mijn blog las en nog ruim een halve bol voor me had, dus nu is eindelijk Dibbes de Draak klaar. Niet volgens de kleuren uit het boekje en ook groter denk ik, maar daarom niet minder leuk toch?


En ik denk voordat ik beviel van Sam of net daarna, dat weet ik niet meer, maakte ik een pyamaatje voor haar met een paar gekke slofjes. Ziehier het resultaat....



De mouwen daarvoor verknipte ik een oud t-shirt van mij wat niet meer paste, of eigenlijk heb ik dat als excuus gebruikt... Ik ben nog niet helemaal in de oude proporties terug qua figuur en dat shirt was ik een klein beetje zat. Daarnaast (en dat is het allerbelangrijkste...) had ik groene tricot nodig en dat had ik niet, maar dus wel dat shirt. ;-)

Groetjes,
Rachel