donderdag 29 december 2011

Kersthuisje en vrouwtje.

Ja, ik weet het, de kerst is al voorbij, maar ik had nog voor de verjaardag van mijn tante het kersthuisje met kerstvrouwtje gemaakt en hier nog niet laten zien, dus dat doe ik toch nog even.

Ik hoop dat jullie allemaal fijne dagen hebben gehad. Wat heb ik een mooie plaatjes voorbij zien komen van alle kerstcreaties, bomen, gedekte tafels en noem maar op. Gezellig is dat toch.In Noorwegen kwamen we nog een leuk breipakketje tegen van Arne en Carlos. Ik vond het zooooo grappig, maar de prijs niet en ik kan niet breien dus heb het maar laten liggen maar ik heb er toch nog even een fotootje van gemaakt om te laten zien.

6 opmerkingen:

 1. Heel erg leuk het vrouwtje en het huisje komt toch op mijn verlanglijstje voor de volgende kreadoe. Goede jaarwisseling
  Gr. Agnes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooooh wat een ontzettend mooi kerstvrouwtje en huisje! Prachtige kleuren bij elkaar! Daar zal je tante vast blij mee zijn geweest.
  Leuk om te zien, dat breipakket.... soms is de foto al genoeg!
  Fijne jaarwisseling en voor 2012.....een hele mooi lieve gezonde baby-dochter voor jou en je mannetje!

  Groetjes Soesa

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie blog! Geweldig kerst-vrouwtje heb je gemaakt, en wat een leuke vakantie naar noorwegen hebben jullie gehad! Kom zeker nog een keer weer bij je kijken!
  Groetjes, Hennie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Rachel jij ook een heel gezond,gelukkig en creatief 2012.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een superleuke kadootjes!! En dank je wel voor je berichtje!!!
  Groetjes, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen