zondag 16 september 2012

Jumpsuit

Hier haalde ik het patroontje vandaan voor deze super jumpsuit. Het is duidelijk beschreven, makkelijk te maken en heel fijn draagbaar.
Ik maakte maat 74 terwijl Sam nog in 68 zit, maar ze kan hem al goed aan. Ik vind het patroon daardoor wel wat aan de kleine kant vallen, maar dan maak ik de volgende keer gewoon nog een maatje groter.

Natuurlijk gebruikte ik weer kamsnaps voor de sluiting, want met de babydrukknoopjes ben ik even helemaal klaar. Als ze eenmaal vastzitten, dan is het prima hoor, maar ik heb zo vaak dat ze gewoon niet goed vastkomen. En zelfs bij gekochte kleding haal ik er heeeeeeel regelmatig knoopjes af die niet vast blijven zitten. Dan steken die akelige prikkertjes straks in die poezelige beentjes van ons kleine druktemakertje. Dacht 't niet!

In het vliegtuig had madame haar nieuwe jumpsuit al aan, zit wel zo lekker voor zo'n kleintje. En hij slaapt ook goed....

De combinatie van zo'n blauw pakje en de naam Sam zorgt er wel voor dat mensen denken dat ze een jongetje is, maar wij weten wel beter... En kan zij er wat aan doen dat turquoise mijn lievelingskleur is??

Nu zitten we hier, met een heerlijk ontbijt en prachtig uitzicht!


Nog heel even over de link naar het patroon.... Ik heb laatst een hele avond op die site stukjes zitten lezen en het is echt een super leuk blad! Een echte aanrader.

Tot snel weer!

6 opmerkingen:

 1. Wat een leuk pakje weer!
  En wat die kleuren betreft: mijn beide jongens dragen ook wel roze hoor!
  Genietse daar, dat zal wel lukken, als ik het zo bekijk ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een snoezig pakje. Ik vind ook dat blauw niet specifiek voor een jongentje is. Gewoon lekker dingen in het blauw blijven maken, het staat Sam super. En oh ja, een fijne vakantie.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig pakje!!
  Goed te weten dat de maten iets kleiner uitvallen, ik wil er deze week ook eentje maken, weet ik dat ik een maatje groter moet pakken :) Hier hetzelfde probleem met de kleur blauw bij ons meisje, ik blijf ook stug volhouden, de kleur staat gewoon fantastisch bij haar blauwe ogen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtdochter zat er toen in die buik!
  En leuke kleertjes zie ik al, ik ga jou ook volgen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo, moet je naadwaarde zelf nog bijtellen bij het patroon van Kiind? Alvast bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja. Dat kun je zien omdat er ergens in het patroon staat: hier geen naadw bijtekenen

  BeantwoordenVerwijderen