donderdag 6 december 2012

Prachtige stofjes....

Marloes van Joyfits plaatstte op Sancho het volgende bericht. Het is ook geldig voor anderen die niet op Sancho zitten, dus ik zou dit graag met jullie delen omdat haar stoffen werkelijk FANTASTISCH zijn!

Onder andere deze schatten....

 


Het is niet mijn website, dus vragen hierover graag wel via Joyfits... Doe er je voordeel mee!  Kort geleden postte Rachel hier een berichtje over Lillestoff stoffen. Al snel kwam de conclusie dat het niet eerlijk zou zijn om stoffen tegen inkoopsprijs het land in te brengen. En Lillestoff willen we ook graag te vriend houden. Maar we hebben even gekeken wat er wel mogelijk is (ook in overleg met Lillestoff)!

Komende twee weken, dus tot en met vrijdag 21 december 2012, kan iedereen die dit bericht leest Lillestoff stoffen bestellen bij Joy Fits met15% korting. Vul dan in je bestelformulier kortingscode “sali1212” in en de korting wordt automatisch verwerkt. (Leuke bijkomstigheid is dat deze korting voor alle stoffen op de site werkt, dus op je gehele order!)

Om welke stoffen gaat het?
Zoals gezegd dus alle stoffen op www.joyfits.nl. En op http://www.lillestoff.com de effen katoenen tricotsstreepjesbio jersey en alles wat nog komen gaatPatronen van Minikrea kunnen ook meebesteld worden.

Prijzen Lillestoff 
Alle bio jersey’s met print van 18,50 euro nu voor 15,73 euro per meter
Strepen jersey van 16,50 euro nu voor 14,03 euro per meter
Uni jersey van 13,00 euro nu voor 11,05 euro per meter
Sweat van Bora met mammoets van 19 euro nu voor 16,15 euro per meter
Patronen minikrea van 9,50 euro nu voor 8,08 euro per stuk
Verzendkosten 1 euro per bestelling

Wat als het stofje dat je graag wil niet via de winkel te bestellen is?
Komende weken komen er nog nieuwe leveringen van Lillestoff, op de pagina verwacht kan je zien welke stoffen dat zijn. Deze mag je ook alvast met 15% korting bestellen. Laat mij dit dan even weten via de site of een pb.
Staat ook hier je favoriet niet bij laat mij dat dan even weten, dan kunnen we die nog extra meebestellen bij Lillestoff komende weken. Ook hiervoor geldt het 15% kortings tarief als je binnen de komende twee weken je bestelling doorgeeft.

Neem gerust contact op voor alle vragen en/of vertaling van Duitse termen! En Rachel alvast bedankt voor je initiatief! Het is nu wat anders gelopen, maar wel zoals je zelf aan aangaf geheel binnen de regels en met voordeel!

4 opmerkingen: