dinsdag 6 oktober 2015

Kant met tricot = een warme knuffel en een blij gezicht

Gisteravond waagde ik me aan een patroontje wat eigenlijk voor katoen bestemd is maar waar ik dit lapje voor wilde verknippen:


Het licht van de lampjes deed mij echter twijfelen want ik wilde een combinatie van twee stoffen maken maar wist niet zeker of ze wel bij elkaar kleurden, dus ik durfde het niet aan.
Toen pakte ik alleen de effen tricot en piekerde me suf wat ik er dan mee moest, want dat patroontje wilde ik graag uitproberen.

Ineens had ik een mooie lap kant in mijn handen en wat knippen en plakken later had ik de eerste vormen van een - zo te zien - succesnummer voor mijn kleine vrouwtje.
U moet weten, ze is een prinses, en dat heeft ze niet van haar moeder, maar het is er eentje in hart en nieren. Ze wil alleen maar wijde jurken, veel glitters, veel zwier, veel poespas en weinig broek/strak/saai.

Vanmiddag mocht ze al even 'voorpassen' en toen hij weer uit moest werd me wel vriendelijk verzocht hem snel af te maken.... Dus daar ging ik....

En u mag het zien.

Eerst even passen dus... (en nee hoor, ik schaam me NIET, geen seconde, voor haar troep op de achtergrond)
En daarna de passessie toen hij af was.... Ze vindt het leuk! Ziet u het?


5 opmerkingen:

 1. Uw kleine schat is een echt fotomodel, met een heel mooi jurkje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Herkenbaar hier moet het ook zwier en prinses zijn... Deze zou mijn dame ook prachtig vinden, mooie stof, mooi gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou het is inderdaad een waar prinsesje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat doet ze het super voor de camera! Zo'n model wil ik ook wel...
  Sam word vast fotomodel als ze later groot is!

  BeantwoordenVerwijderen