maandag 24 januari 2011

De omgekeerde wereld....

Al sinds ik door Linda ben aangestoken door het scrapbook-virus blader ik door mijn foto's, bedenk met welke foto's ik een layout wil maken en plaats dan eerst de foto's in een layout en zoek vervolgens de juiste papieren en elementen erbij. Dat is sinds gisteren ineens anders. 


Sinds gisteren mag ik als CT-lid het team van In a Blue Moon designs versterken en mijn eerste twee LO's mag ik maken met deze kit:


http://www.inabluemoondesigns.net/


Dan heb je natuurlijk al één gegeven, namelijk je kleuren! En zoek daar dan maar even wat foto's bij.... Dat is nog best wel lastig, maar ook een leuke uitdaging.


Ik heb er nu twee LO's mee gemaakt en ik moet zeggen: De papieren zijn fantastisch om mee te werken. Hij heet travelkit en door de kleuren in de kit werd ik steeds getrokken naar mijn map met strandfoto's. Bij strand denk ik namelijk aan geel, zandtinten en blauw, van mooie blauwe luchten en blauwe zeëen. Helaas zit ik altijd op Wijk aan Zee. Daar is het zand niet mooi zandkleurig en de zee niet blauw. Om over blauwe luchten al helemaal maar te zwijgen.... De Hoogovens, of hoe dat nu ook heet, doet de mooie blauwe luchten geen goed. 


Weg dus uit de 'strandmap' en uiteindelijk zijn het twee layouts geworden van een locatiescout naar het prachtige Andalusie, waar we nu al twee jaar komen om een prachtig programma op te nemen. 
Geen opmerkingen:

Een reactie posten