zaterdag 29 januari 2011

For our eyes only

Wat is het toch zonde.... Deze zomer hebben we het derde seizoen van een prachtig tv-programma opgenomen in Spanje, maar door omstandigheden zal dit de kijker nooit bereiken. 

Vandaag hebben we met alle kandidaten, de coaches en crew alle afleveringen in een marathon bekeken omdat toch iedereen de beelden graag nog eens terug wilde zien. Wat een fantastisch mooi programma is het geworden. Iedereen heeft wel een traantje weggepinkt, de kandidaten waren erg enthousiast (en emotioneel) over wat het eindresultaat is geworden en met z'n allen zijn we tot de conclusie gekomen dat het echt zonde is dat deze beelden jullie huiskamer waarschijnlijk nooit zullen halen. 

10 Afleveringen achter elkaar is een lange zit, maar het was het meer dan waard. Kapotmoe zit ik nu op de bank, ik drink er maar een biertje op. Het is niet om te vieren dat ons paradepaardje 50 kijkers heeft in de kijkcijferlijst maar wel proost ik op het feit dat je ziet dat we alles erin hebben gestopt wat we in ons hadden. Waren er maar meer die dat konden zien!Geen opmerkingen:

Een reactie posten