zaterdag 27 augustus 2011

Swappen??

Goed idee, ik zag bij iemand op haar blog (weet niet meer wie, sorry) dat zij boekjes swapte die zij niet gebruikte.
Nu heb ik pas een heel leuk boekje besteld, maar er helaas niet op gelet of het voor breien of voor haken was.... Breien kan ik niet, en natuurlijk is het een breiboekje.

Het is super schattig, dus ik vind het heel jammer dat het geen haakfiguurtjes zijn, dus als ik er iemand blij mee kan maken?? Wie wil er swappen?
5 opmerkingen:

 1. Ohh wat leuk, ik heb nog een dubbel haakboekje

  http://www.boekenvoordeel.nl/index.php/hobby/handwerken/lieve-knuffels-zelf-haken.html

  ook niet opgelet want hij is het zelfde als
  het boekje lieve diertjes zelf haken

  http://www.regenboogschaap.nl/boeken/1254-lieve-diertjes-zelf-haken-rimoli-amigurumi.html

  Dus als je het niet hebt, en dit boekje leuk vind kunnen we die wel ruilen of swappen. hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat jammer, die heb ik al. Kijk maar hier http://www.blogger.com/post-edit.g?blogID=1864733151698423529&postID=7650931253682941935

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Rachel, het lijkt mij wel een leuk boek. Ik ben nog niet zo'n ster in het amigurumi haken maar breien kan ik wel! Als je het nog hebt dan wil ik graag met je swappen. Wat vind je leuk om het tegen te ruilen? Groetjes Carolien (teveelleuks@hotmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hey Rachel,
  Ik ben zelf helemaal niet bezig met haken of breien, maar mijn schoonzus is gek op het breien van diertjes. Ik ben op zoek naar eenv erjaardagscadeau en dit boek lijkt me helemaal wat ik zoek! Natuurlijk kan ik niet ruieln met je maar ik zou je het boek wel kunnen vergoeden. Als je dit noet ziet zitten, kan je me dan misschien helpen met het website-adres door te geven waar jij dit boek besteld hebt?
  Alvast bedankt en hopelijk hoor ik snel iets van je! Inneke (inneke.vinck@skynet.be)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jammer dat ik dit nu pas zie, had dit boekje graag willen hebben. Tussen het haken door vind ik het ook leuk om de breinaalden eens te pakken. Ik zal binnenkort op mijn blog wat breisels laten zien.
  Groetjes, Vera

  BeantwoordenVerwijderen