zondag 18 september 2011

Op de valreep voor de verhuizing.....

heb ik toch nog de poef voor op de slaapkamer afgekregen.
Het komt niet zo heel mooi uit op de foto (tenminste de kleur op de foto is niet zo mooi als in het echt), maar het is een heel mooie kleur paars met een licht roze 'biesje' als scheiding. Ik ben blij dat hij af is, want ik had op het laatst geen vingers meer over! Pfffft, dat is zwaar zeg, dat Zpagetti haken.... En nu met dit schitterende herfstweer ben ik ook alvast maar begonnen aan een colsjaal. Hij is nog niet helemaal af, maar hij past heeeeeel mooi bij mijn winterjas, dus ik ben superblij met de wol die ik ervoor gevonden heb. 


Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden.

Groetjes,
Rachel

8 opmerkingen:

 1. Nou wat ik er van vind is Whow, wat mooi maar ik me indenken dat je zere handen heb want wat zal die poef zwaar zijn, maar je hebt wel eer van je werk want hij is prachtig. Ook je colsjaal mag er zijn, knap hoor om dit moois nog te maken tussen het verhuizen en klussen door. Succes met de verhuizing.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het ziet er echt cool uit-ik ben echt opgetogen
  lg
  Steffi

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het ziet er heel mooi uit hoor! Mooie kleur paars ook. Dat zpaghetti haken heb ik nog niet gedaan maar wel gezien bij mijn zus. Helemaal niet zo raar dat je daar zere handen van hebt gekregen! Ik begin er maar niet aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie poef, mooie sjaal (met een mooie show-standaard ;-) ) en prachtige kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Rachel,
  Wat een fantastisch mooie poef heb je gemaakt, ik begrijp dat het een zwaar werk was maar ik denk dat je het er graag voor over hebt gehad nu je het eindresultaat ziet.
  En je colsjaal ziet er veelbelovend uit, ben benieuwd hoe hij eruit ziet als ie af is, groetjes Roos

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een super gave poef! Ik vind de kleur super. Kan me goed voorstellen dat het zwaar was maar het resultaat is super!

  Groetjes Heidi

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hey die sjaal haak ik nu ook! Maar dan in donker turkoise. Zo maar die poef is mooi zeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hallo,

  erg mooie poef heb je gehaakt. Zou ik het patroon mogen?

  Vrgr. Y.Eggen

  BeantwoordenVerwijderen