woensdag 9 november 2011

Even weg geweest...

Vorige week was ik met mijn schoonmoeder naar de Kreadoe. Wat een feestje vond ik dat!
Ik had me voorgenomen om behalve voor aan haken gerelateerde spulletjes niet te veel te kopen, maar ik had toen nog nooit al die leuke dingetjes op het gebied van Vilten gezien, dus daaraan ben ik me een beetje te buiten gegaan. Wat patronen, wat vilt, wat kant-en klaar gedoe en hup, tas vol!

Er stond een standje met werkelijk alle kleurtjes hotfix steentjes, dus daar heb ik een lekker deel van mijn budget gedeponeerd en ook bij Echtstudio kon ik nog wat munten kwijt.

Daarnaast kocht ik bij Band en Lint nog wat leuke lintjes, plakvlies en schattige stofjes die ik voor gehaakte uiltjes wilde gebruiken, maar in combinatie met de voor mijn verjaardag gekregen aplicator voor Hotfix ontstond er dit lieve t-shirtje. De uiltjes moeten nog even wachten en zo ook de rest van het haakwerk, want nu zit ik dus dingetjes van vilt te maken. En dat is heeeeeel erg leuk, maar kost ook heeeeeel veel tijd, vandaar dat ik er even niet was hier!
Ben benieuwd wat jullie van mijn shirtje vinden. Ik vind hem in het echt qua kleuren wat mooier dan op de foto, maar het was alweer bijna donker toen ik eraan dacht foto's te maken.

Liefs!
Rachel

8 opmerkingen:

 1. LIEF inderdaad, en vind de kleurtjes schitterend ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super zeg! Zo mooi koop je het niet in de winkel!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit is echt zo leuk en mooi geworden en ook zo leuk ook om te doen, ik ben ook in de ban van het shirtjes hotfixen voor mijn kleinzonen.
  Maak jij ook zelf hotfix patronen?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een orgineel mooi en vrolijk shirtje! Gezellig werkje hè dat hotfixen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. En dat is volger nummer 59. leuk om je te volgen en ook eens iemand die ik 'ken' ben benieuwd bij welke productiemaatschappij je werkt. ik heb 7 jaar lang bij de NPS gewerkt op het MediaPark. weliswaar op de ict afdeling, maar genoeg te maken gehad met producties. succes met de kerstgroep haken. groet Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh dees is ook erg lief zeg!
  Leuk gedaan zeg.

  BeantwoordenVerwijderen