woensdag 18 juli 2012

Een "Sam" voor Sam!

Bij het surfen op het web kwam ik een super leuke handleiding tegen voor een kruippakje. Het toeval wil dat de naam van het patroontje Sam is, net als onze kleine meid. Die MOEST ik gewoon maken!

Even printen, knippen en na een avondje naaien zat hij in elkaar. De omschrijving is super duidelijk en de foto's maken het helemaal af. Missy N. heel erg bedankt, ik ben er heel blij mee.


Het rottigst waren nog die vervelende drukknopen. Helaas is het niet helemaal gegaan zoals ik wilde met de knoopjes, dus bij een volgend pakje (en dat komt er zeker) ga ik echt iets anders verzinnen. Die babydrukknoopjes zijn schattig maar echt te klein voor 2 of 3 of zelfs 4 lagen tricot (Als je heeeel goed kijkt zie je er in het linker pijpje eentje zitten). Toch staan de witte ook wel leuk, maar die zijn meteen weer 1 cm groot.

Het schoonheidsfoutje hier en daar hoop ik in de volgende niet meer terug te zien. De schaar en stof liggen al weer klaar.

Overigens.... deze tricot bied ik nog te ruil aan (zie mijn vorige bericht, hier). Het is 95 cm lang en de volle breedte, dus mochten er liefhebbers zijn....

Groetjes,
Rachel

6 opmerkingen:

 1. Heel lief en misschien kamsnaps?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Rachel, leuk om te zien! Dit is het eerste pakje dat ik zie als resultaat, behalve degene die ik zelf maakte en ik ben blij te lezen dat mijn uitleg "werkt". En ja, de drukknopen vind ik ook nog steeds het meest vervelende. Ook nog op zoek naar de ideale...
  Bedankt voor je reactie op mijn blog!
  groetjes Nele

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Schattig pakje, ik ga gauw bij het patroon kijken. En voor dit soort pakjes, juist met die paar lagen tricot, zijn KAMsnaps ideaal, zoals Gera al schreef. Te koop in mijn winkeltje maar ook in China :)
  groetjes van Lilian, net oma en geïnteresseerd in babypakjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kan de kam snaps aanraden, ze werken super. Van het weekend voor het eerst gebruikt voor poppenkleedje. Vergeet versteviging alleen niet. Pakje ziet er leuk uit.

  BeantwoordenVerwijderen