zondag 9 februari 2014

De volgende ronde lingerie is daar.

Ja hoor, 't is zover. Ik heb er weer eens een verslaving bij! Gelukkig komt het goed uit, want na de bevalling is mijn lichaam veranderd en er is niet 1 bh in mijn kast die nog goed zit, maar aangezien ik best wel dure koop altijd was ik de koppig om ze weg te doen. 
Nu ik zelf 2 bh's heb gemaakt weet ik weer hoe een bh hoort te zitten, dus nu draag ik al mijn 'oude' bh's 1 dag om te voelen of ze nog goed zitten, zo niet gaan ze in een bak en dienen ze als inspiratie voor de bh's die ik zelf nog allemaal ga maken. En ik denk dat dat er nog velen zullen zijn, want het is zoooooo leuk om te doen.

In ieder geval, hier is exemplaar nummer 3.Op het Lingerie forum starten we binnenkort met het maken van 4 slips voor beginners, dus bij alle voorgaande bh's komen nog bijpassende slips. Dan heb ik eindelijk weer eens wat knappe setjes in de kast. 

Voor de man des huizes maakte ik een boxershortje om te proberen.
Ik knipte daarvoor zijn best zittende boxertje aan gort (stiekem natuurlijk). In eerste instantie was hij wat verbouwereerd toen hij zijn in repen geknipte lievelingsboxertje zag, maar deze vind hij eigenlijk veel leuker en hij zit net zo lekker, dus dat heb ik gelukkig goed gedaan. Brrr.... vond ik wel een beetje spannend hoor. Techniekje moet nog een beetje (boel) bijgeschaafd, maar het begin is er. 
8 opmerkingen:

 1. Erg mooi je bh. Ben best wel beetje jaloers heb nog niets afgemaakt en jij gaat als de tierelier, haha. Boxer is ook leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, heel knap! Vooral de bh is prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oooh, wat een leuke beha en boxershort! Goh, das mss iets dat ik ook nog eens op mijn lijstje moet zetten se ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Echt prachtig die bh...zo knap dat je dat kan...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi geworden hoor en ook je boxer mag er zijn en ja de puntjes op de i komen vanzelf hoor hoe vaker je ze maakt hoe makkelijker het gaat.

  Corina

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat je zelf een BH kan maken is zo geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wow Rachel! Zo mooi de bh! Geweldig dat jij dat zelf kan! Boxer ook heel leuk! Me love ☆:-D

  BeantwoordenVerwijderen