zaterdag 29 januari 2011

Mijn bril is gejat

'Hahaha, jij moet aan een bril, nu ben je echt zichtbaar ouder dan ik' zei René een paar maanden geleden tegen me toen we in een brillenzaakje op Bali mijn ogen lieten opmeten. Ja, waarom daar, zul je misschien denken, maar daar hadden ze een montuurtje wat ik leuk vond en ik was het na die vakantie toch al van plan, dus dan maar meteen. Een paar uur winkelen later kon ik mijn aangemeten brilletje ophalen, dus ergens wel trots liep ik mét brilletje de winkel weer uit. 


Meneer zit nu al weken iedere avond een schietspel te spelen op zijn Playstation en het enige wat ik hem hoor zegggen: 'Ik ken het niet', 'ik zie het niet'. 


Vanavond ineens zei hij: 'Misschien moet ik wel een brilletje hoor, ik zie het gewoon echt niet'. En weet je, we hebben een tv van 102 cm en een woonkamertje van 2 meter breed dus hij zit er zowat in, maar goed. 
Aardig als ik soms kan zijn leen ik hem ondanks zijn gepest toch even één spelletje mijn bril uit. Hij loopt terug naar de tv, zet zijn playstation weer aan en zegt: 'oh, maar ik zit helemaal niet te racen!!'


Inmiddels zit ik half blind dit bericht te tikken en hij wint het ene spelletje na het andere!


Als dat geen liefde is..... 

1 opmerking:

  1. Nou dan hoop ik maar dat je mij reactie nog kan lezen :-)

    Tis wel een goed excuus om binnen kort weer naar Bali te gaan om voor Rene ook zo'n brilletje te halen! *lol*

    BeantwoordenVerwijderen