zaterdag 9 juli 2011

Naar de bouwmarkt werd stiekem toch leuk!

Oef, als ik toch ergens een hekel aan heb, is het wel met een aanhanger naar de bouwmarkt. Je weet dan dat je veel te veel moet halen, veel te veel moet afrekenen en dat je uiteindelijk onder het stof spullen je huis in draagt die je na verwerking nooit meer ziet!
Nou zo ging het vandeweek hier dus ook weer. 50 blokken ytong, een bad en nog meer zooi... Kapotte handen, mooie rokje onder het stof en een aanhanger vol met stomme spullen.

Bij het uitkiezen van het bad (dat is dan nog het enige wat in zicht blijft), viel mijn oog zowaar op iets leuks. Wist ik veel dat ze in de bouwmarkt ook leuke spulletjes verkopen voor hobbymutsen?

's Avonds zat ik heerlijk aan tafel al mijn kraaltjes en andere pimpspulletjes in de nieuw gekochte sorteerbakjes te verdelen. Die kleine bakjes zijn echt super. Ze sluiten fantastisch en kosten haast niets!

Hornbach rulezzzz..... ;-)
4 opmerkingen:

 1. Nou kan ik je even niet volgen: ga jij met een mooi rokje naar de bouwmarkt???? Vind ik trouwens meestal wel leuk: is een begin van iets nieuws en waarschijnlijk een leuke klus (ja, je moet er van houden;) ) Loopt de verbouwing nog op schema en wil het worden zoals jullie dat in gedachten hebben?
  Dank je wel voor je reactie op mijn blog; retro...zo had ik het nog niet bekeken, maar je hebt wel gelijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. :D :D
  Nou super dat je dit tegen bent gekomen :D


  Kom hier op je blog, zag dat je vogler was geworden bij mij :)
  Wat leuk!
  Wees welkom.....

  Groetjes van Ivonne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Whaha, hoe verzin je het! Maar, een handige oplossing. Bij de Xenos of zoiets dergelijks, zijn die bakken rete duur... Tenminste, als je er flink wat nodig hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh dat verhuist straks ook veel makkelijker in van die doosjes :-)

  BeantwoordenVerwijderen