woensdag 13 juli 2011

NEEEEEE!!!!!!!!!

Vandaag was het niet mijn dag. Ik had al mijn knutselspullen op tafel gelegd om de kralen etc uit te zoeken en op een deksteltje van een doos had wat kleine onafgemaakte projectjes gelegd.
Manlief kwam thuis en ik keek door het raam naar wat hij onder zijn arm had. Dat was dan wel weer hartstikke leuk, hij had bloemetjes voor me gekocht, de schat!
Terwijl ik uit het raam keek zette ik een volle kop koffie per ongeluk scheef op een doosje, en voila..... Om ging hij, precies over mijn haakwerkjes en mijn nieuw aangeschafte haakboekje. Ik had er nog niet eens in gebladerd.... Verdorie! Alles onder de koffie!!! Ik kon wel huilen. Hopelijk gaat het er in de was uit, maar dan moeten ze toch eerst af en zo met al die vlekken is het helemaal niet leuk om aan te werken.Nou ja, maar even kiezen op elkaar en afmaken en snel in de was.... Hopelijk is het dan snel weer vergeten.

Wat gelukkig niet onder de koffie zit is mijn beschuitje met muisjes die ik voor een vriendinnetje heb gemaakt. Hij moet nog wel gepimpt worden tot sleutelhanger, maar qua haakwerk is hij af. Ik vind dat muisje toch zo schattig!! Het patroontje komt van Haakmuts. Het is super leuk om te maken.2 opmerkingen:

  1. O jeetje, wat zonde!
    Maar grote kans dat je de vlekken in de garen niet meer ziet als het gehaakt, ik hoop het voor je, al zal je het evengoed wel willen wassen. En het belooft nog wel zo leuk te worden!
    Die beschuit met muis is ook erg gaaf geworden!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik zie nu ik de foto nog eens heel goed bekijk dat het toch wel flinke vlekken zijn.... ai....succes, ik duim voor je dat het er uit gaat.

    BeantwoordenVerwijderen