donderdag 22 maart 2012

Nog 2 weken en 3 dagen... Gokje wagen voor een kadobon?

Over 2 weken en 3 dagen zit ik op de uitgerekende datum voor de geboorte van ons dochtertje.

Als er iemand de exacte datum raadt waarop onze dochter geboren wordt (en doe je dan ook een gokje naar de naam, maar dat telt niet voor de uitslag....), mag je voor 10 euro uitzoeken in mijn webwinkel hier.

Ondertussen kroop ik weer eens achter de naaimachine en kwam dit uit de patroontjes en lapjes die ik had....

Verder alvast een 'sneakpreview' van het dekentje wat ik aan het haken ben (heel leuk om te doen, maar ik schiet echt niet op....).

En dan nog een vraagje: Ik ben op zoek naar een half bolletje Phildar Aviso Ecru. Als ik het online ga bestellen betaal ik bij de meeste webwinkels 3,50 en dan nog ruim 3 euro verzendkosten. Dat vind ik voor een half bolletje toch wat te gortig. Ik vroeg me af: Is er iemand die toevallig een half bolletje heeft liggen en er niets mee doet? Ruilen voor iets leuks???

Groetjes,
Rachel

10 opmerkingen:

 1. Oh ik ben de eerste. Maar ik wil wel een gokje wagen hoor :-) Wat dacht je van 15 april dat is een superleuke datum om geboren te worden. Mijn dochter wordt dit jaar op die dag alweer 9 jaar en we hebben toch alwel een aantal keren haar verjaardag lekker buiten kunnen vieren :-) En een gokje voor de naam, dan zeg ik Eva.
  Succes met de laatste loodjes en fijne kraamdagen gewenst.
  Groetjes Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke tijd, een aanstaande geboorte! Heerlijk zeg straks zo'n klein hummeltje verwelkomen. Ik wil graag een gokje wagen. Ik hoop niet dat je al te lang over de uitgerekende datum heen gaat, want die dagen lijken eindeloos maar toch gok ik 17 april. Meisjes blijven wat langer zitten om zich op en top mooi te maken;-)
  De naam....bijna onmogelijk te raden, ik kijk naar haar babykamertje en denk daar hoort een ''lieve'' romantische naam bij:
  Lieve
  Heel veel succes met alle voorbereidingen en vooral heel veel genieten.
  groetjes Talitha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk! Ik gok op 4 april, kwestie van het je niet nodeloos langer te maken :-) En als ik op de naam moet gokken: Louise :-) Veel succes met de laatste loodjes en met de bevalling!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Spannend allemaal zeg! Sterkte met de laatste loodjes en de bevalling straks. Hopelijk kun je nog even genieten van je babybuik. Ik gok 8 april en Silke vind ik wel een hele mooie naam.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hai wat een super blog. Was hier nog niet geweest en ga zo eens uitgebreid kijken. Alvast gefeliciteerd met je kind. Wij zijn ook bezig om zwanger te raken en ik was al stiekem leuke ideeen aan het zoeken om te maken. Wanner het zo ver is. En jou blog heeft er genoeg. Wil ook wel een gok wagen. Ik denk dat 12 april wordt.
  Veel succes en geniet ervan. groetjes kris.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat spannend... heerlijk die tijd net voordat je kindje er is; ik denk er ieder jaar opnieuw aan terug zo vlak voor de verjaardagen van onze dochters.
  Welke dag ze geboren gaat worden? Ik denk.... 3 april! En de naam? Ik volg je al een tijdje en ik denk dat een lieve maar toch ook beetje stoere naam bij jullie past, dus ik ga voor Sammie.
  Geniet nog lekker van je tijd en elkaar en alvast toi-toi-toi met de bevalling straks!

  Groetjes Soesa

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik gok op 5 april en haar naam word Lilly.
  Heb je mijn berichtje gelezen over het bolletje katoen dat ik nog over heb van de pyamazak. Laat het mij maar even weten dan stuur ik het je toe, groeten Rina

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ga voor 10 april, en hoop dat mijn neefje dan ook geboren mag worden!
  Voor jouw dochter een naam? Ik vind Anne een lieve naam, maar Sophie ook heel mooi. Dus Anne-Sophie?!? (Of Sophie-Anne ;). )

  Heel veel succes en ik wens je een supermooie kraamtijd toe!
  (En nu ga ik snel weer het patroon van je luierzak zoeken en maken voor mijn neefje :D.)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Een meisje... dan gok ik op 7 april. Mijn dochter kwam ook een dag te vroeg en mijn zoon een week te laat. En zeker voor zo'n actief mens als jij bent, zal het vast heel voorspoedig gaan.
  De naam... ik denk een bloemennaam. Het is tenslotte voorjaar en ook nog bijna Pasen. En als ik dan zou kiezen, kies ik ROOS.
  Heel veel succes en ik ben zeer benieuwd!
  Groetjes,
  Angélique

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Via een reactie op het borduurforum vond ik je blog.
  Ik wil wel een gokje wagen, 29 maart. Haar naam? Dana een vlotte naam.
  Succes met de laatste loodjes!

  veel liefs
  Monique

  BeantwoordenVerwijderen